Home

Beauty

Beauty behandelingen

WIMPERLIFT

45 EUR

6 tot 8 weken resultaat

WIMPERLIFT inclusief VERVEN

50 EUR

6 tot 8 weken resultaat

WIMPERS alleen VERVEN

12,50 EUR

WENKBRAUW styling

25 EUR

Epileren, waxen, knippen en verven van de wenkbrauwen

BOVENLIP harsen

14,50 EUR

FACIAL relax

60 EUR

50 minuten

MASSAGE relax (nek, rug en armen)

65 EUR

60 minuten

Elleebana lashlift before after

WIMPERLIFT

Volle & gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven. De wimperlift is een geweldig alternatief als je geen extensions wilt of kunt dragen. Maar ook als je wimpers op natuurlijke wijze niet gepositioneerd zijn zoals je zou willen, is deze behandeling dé ultieme oplossing.

Ik werk met het Australische merk Elleebana. Elleebana is vooruitstrevender dan elk ander lifting systeem op de markt. Met maar een korte behandeltijd geeft het de meest geweldige resultaten voor 6 tot zelfs 8 weken. De formule zorgt óók voor gevoede dus gezonde wimpers en is dan ook absoluut niet schadelijk voor de wimpers.

MASSAGE RELAX

Geniet van een heerlijke relax massage van nek, rug, schouders en armen.  Ervaar een diepe ontspanning en laat de vermoeidheid en stress uit je lichaam verdwijnen. Met mooi weer kan de massage ook heerlijk in je eigen tuin plaatsvinden.

 

FACIAL RELAX

De facial is een reinigende en verzorgende gezichtsbehandeling met de nadruk op ontspanning. De massage van schouders, nek en gezicht zorgt voor de ultieme ontspanning.

MASSAGE ALLURE